Lüleburgaz Akvaryum, Pet Shop Hizmeti Atlas Akvaryumdan

1977 yılından bu yana Trakya ya hizmet veren firmamız ile son 20 Yılı aşkın süredir faaliyetlerimize Çorluda Devam etmekteyiz. Satış mağazamızda ; Tatlı ve Tuzlu Su Akvaryum Balıkları, Akvaryum ve Donanım Malzemelerinin yanı sıra, Jako papağan, sultan papağanı, muhabbet kuşu, Kedi, Köpek malzemeleri  ve Diğer standlarımızı bulmanız mümkün. Gerek web sitemizde Gerek Satış mağazamızda gerekse Yüz yüze yapacağımız görüşmelerde sizlere en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktayız. Farklı ölçülerde Tatlı ve Tuzlu Su Akvaryum Tasarımlarımızın yanı sıra, Hazır model seçeneklerimiz ile mekanlarınıza Uygun Dekoratif Tasarımlar sunmaktayız.

Su altı dünyası ve diğer evcil hayvanlar ile ilgili gelişmeleri yakından takip ederek, bilgi ve deneyimlerimizi sizlerle paylaşmak, bakım & Teknik konularda Destek vermek hizmet anlayışımızın bir parçasıdır.

Tüm Trakyaya hizmet veren firmamız Lüleburgaz ve çevresindeki hayvan severlere de servis hizmeti sunmaktadır.

 internet satış mağazamıza her geçen gün  yeni ürünler dahil olmaktadır.

Bizlerden tercih edeceğiniz alışverişlerde sahip olacağınız ürünlerin kalitesi, kullanım kolaylığı, canlılarınız için uygunluğu,  deneyimli tüketicilerin tercihleri ve  müşteri memnuniyeti   ön planda tutularak, 35 yıllık bilgi ve tecrübelerimiz doğrultusunda sunulmaktadır.


Bakım & teknik konularda süreklilik, sorun ve sorularınıza destek çözüm, servis imkanları ile ekip olarak yanınızdayız.. 500 TL üzeri alışverişlerde Tüm Trakya, İstanbul ve Çevresine, servis aracımız ile 90 TL nakliye bedeli karşılığında, teslimat hizmeti sunmaktayız.

  • Not: Servis bölgemizin dışında kalan merkezlere sevkiyatlarımız güvenli kargo ile gerçekleştirilir. 

Pet Shop Çorlu Atlas Akvaryum Mağazamızdan Foto Kareler

Basında Atlas Akvaryum

Yukarı