Kaliteli Balık Yemleri

SERA MARKA GRANUL TOP YEMLER

SERA GRANUMEAT

Sera Granumeat etçil cichlidler için protein yönünden zengin kırmızı renkli granül yem. Sera Granumeat Malawi ve Tanganika gölleri kaynaklı bir çok renkli etçil cichlid, doğada temel besin gereksinimleri küçük canlılarla karşılar. İçindekiler: Balık ürünleri, karides unu, doğal mineraller ve eser elementleri ve karoten yönünden zengin spirulina yosunu içermektedir. Etçil cichlidler için ideal ve dengeli bir ana yemdir.

SERA DİSKUS COLOR BLUE

Diskus balıklarının (ve diğer çiklitlerin) mavi ve yeşil renk tonlarını güçlendiren, vitamin ve mineral içeriğiyle dengeli granül yem. Özel olarak Diskus balıklarının renk tonlarını canlandırmak için geliştirilmiş, vitamin ve mineralce zengin, stabilize-C vitamini ve Spirulina içeren suda yavaş batan granül yemler. Yemlerin kapsamındaki posalar sindirimi kolaylaştırır.

SERA GRANUGREEN

Sera granugreen otçul cikletler için bitkisel kökenli, yeşil renkli granül ana yemdir. Malawi ve Tanganika gölleri kaynaklı bir çok otçul ciklet, doğada temel besin gereksinimleri kayalar üzerinde yaşayan yosunları yiyerek karşılar. Hazmı kolay olan tahıl ununun yanı sıra karoten yönünden zengin,süs balıklarının renklerinin görkemli olmasını sağlayan spirulina yosunu içermektedir. Otçul cikletler için ideal ve dengeli bir ana yemdir.

 

SERA VİPAGRAN

Zor yem beğenen balıkların da severek yiyebileceği, dibe yavaşça çöken ideal tane büyüklüğüne sahip granül yem. İçeriğindeki vitaminler, doğal mineraller ve eser elementlerle balıkların dayanıklı ve güçlü olmalarına yardım eder; stres dönemindeki balıkların da tüm ihtiyaçlarını karşılar.

SERA FLOWERHORN

Flowerhorn Ciklet için özel geliştirilmiş, balığın canlı renklerini ortaya çıkaran, proteince zengin granül yem.

 

SERA GRANULAT

Discuslar, küçük orta boy çikletler için ideal granül yemdir. Orta boy ve küçük boy güney ve orta Amerika cikletleri ve disk balıkları için ideal bir besin ve renklendirici granül yem.

 

SERA GOLDY COLOR

Sera Goldy Color bütün Japon balıklarının renklerini geliştirmek ve mükemmel renkler için özenle hazırlanmış granül bir renk yemidir.


SERA DİSKUS COLOR RED

Diskus balıklarının (ve diğer çiklitlerin) kırmızı renk tonlarını güçlendiren, vitamin ve mineral içeriğiyle dengeli granül yem. Özel olarak Diskus balıklarının renk tonlarını canlandırmak için geliştirilmiş, vitamin ve mineralce zengin, stabilize-C vitamini ve Spirulina içeren suda yavaş batan granül yemler. Yemlerin kapsamındaki posalar sindirimi kolaylaştırır.

 

SERA PUL YEMLER

SERA FLORA

A vitamininin hammaddesi olan karotence zengin Spirulina yosunu içeren bitkisel yem. Canlı doğuranlar, bitkisel besinler gerektiren Plecostomus gibi çöpçü türleri, Malavi ve Tanganika çiklitleri için sindirimi kolay, bağışıklık sistemini güçlendiren sağlıklı yem.

SERA SAN

Balık ve balık ürünleri, ısırgan, spirulina, deniz yosunu, bitkisel proteinler, yumuşak ve kabuklu su canlıları, uygun miktarda amino asit ve multi vitamin karışımlı pul yem. Oldukça zengin bir içeriğe sahip olan bu yemle, balıklar sağlıklı gelişirken renklerinde de gözle görülür bir canlanma olur.

SERA VİPAN

Günlük kullanım için ana yemdir. Tropikal akvaryum balıkları için özenle hazırlanmış pul yemdir. İçeriğinde, yılların Sera deneyimi ile dengelenmiş mineral, vitamin, ve belli başlı balık hastalıklarına karşı direnç kazandırıcı mineraller içeren Sera Vipan akvaryumunuzda dengeli bir diet için gerekli bir yemdir. Bütün yaşamsal önemdeki vitaminleri ve eser elemanlarını içerir. Stablize edilmiş vitamin C direnci arttırır. Vitamin B kompleksi alyuvarların gelişmesini sağlar ve vitaminsizlikten ileri gelen hastalıklara karşı koruma sağlar. Yemin yüksek kalitesi optimal bir şekilde besinin tüketimini sağlar, gelişmeyi ve direnci arttırır. Suyu bulandırmaz.

 

TETRA GRANUL TOP YEMLER

TETRA PRİMA

Granüler formda diskus balıkları için ana yem. Renk, şekil ve besinlerin içeriğe göre Diskus balıklarının özel besinme ihtiyaçlarına uygundur. Tüm gerekli besinleri, vitaminleri ve iz elementleri içerir. Yavaşça batan yem diskus balıklarının yem alışkanlıklarına uygundur. Stabilize edilmiş vitamin C hastalıklara karşı direnci arttırır, sağlıklı gelişimi destekler ve beslenme eksikliğine bağlı hastalıkları önler. Dondurulmuş gıdalarla kıyaslandığında patojen etkenlerle hastalığın geçme riski yoktur. Doğal renkleri ve gelişimi destekler.

TETRA RED PARROT

Tetra RedParrot, Kırmızı Papağan Cichlid balıklarının özel besinsel ihtiyaçlarını karşılamak için bilimsel olarak geliştirilmiştir. Bu mini peletler özellikle küçük kırmızı papağan Cichlid balıkları için tavsiye edilir. Konsantre doğal renk arttırıcılar parlak kırmızı bir renk sağlar. Görülebilir renk etkinliği, Tetra RedParrotla beslenmeye başlamasından itibaren en az iki hafta sonra gözlenebilir. Optimal kullanım, iyi bir gelişim için yüksek bir sindirilebilirliği garanti eder. Özenle seçilmiş hammaddeler, vitamin ilaveleri ve ISO 9001 e uygun üretim yöntemi, sağlıklı ve dengeli beslenmeyi garanti eder. Oldukça lezzetli, yüzen peletler iştahla tüketilir.

 

TETRA MARKA PUL YEMLER

TETRA PRO VEGE TABLE

Tüm tropikal balıklar için premium yem Balıklarda ekstra direnç ve canlılık sağlar Otçul beslenen akvaryum balıkları, cichlit ve guramiler için idealdir. Orta bölümdeki yeşil kısım supurilina içerir ve genel sağlığı destekler, kebarlardaki sarı bölüm ise dengeli ve tam bir beslenme sağlayan içeriktedir. Supurilina hastalıklara karşı direnci artırır. Düşük ısı yöntemi ile hazırlanmış olması sayesinde vitamin ve besin değerlerinin maksimum korunması sağlanmıştır Yüksek sindirilebilirlik sayesinde, su daha az kirlenir Tanelerin cips şeklindedir Ürünün İçeriği Balık ve balık ürünleri, bitkisel protein ekstraktı, tahıllar, maya, deniz yosunu spirulina , yağlar, yumuşak ve kabuklu deniz ürünleri, süt ve süt ürünleri, şeker, bitkisel orjinli ürünler, lesitin, sitrik asit, karnitin, doğal renklendirici ve koruyucular Analiz: Protein %46, Yağ %12, Lif %3, Kül %11, Nem %9

 

TETRA RUBİN

Daha yoğun renkler için doğal renk maddeleri ile zenginleştirilmiş pul balık yemi. Özel doğal materyaller (hormon hariç) balığın doğal renlenmesinde tam bir gelişim sağlar. Kullanımdan sonra 2 hafta içinde yemin renkteki zenginleştirici etkisi fark edilebilir. Sağlıklı gelişimi destekler ve beslenme eksikliğine bağlı hastalıları önler. Standart ve büyük tabakalar her boy süs balıkları için ideal bir beslenme sağlar.

TETRA CİCHLİD

Tüm Cichlid ve diğer büyük süs balıkları için kolay sindirilebilir standart pul balık yemidir. Yüksek oranda hayvansal protein ve bitkisel besinler içerir. Besinsel formülasyonu, cichlid lerin hayvansal protein ihtiyaçlarını karşılar. Büyük tabakalar, büyük balıkların ağız boyutlarına göredir. Stabilize edilmiş vitamin C hastalıklara karşı direnci arttırır, sağlıklı gelişimi destekler ve beslenme eksikliğine bağlı hastalıkları önler. Doğal renkleri ve canlılığı arttırır.

TETRA MİN

Tüm tropikal tatlı su balıkları için enerji, renk yoğunluğu ve yaşamsal gereksinmeler açısından dengelenmiş pul balık yemidir. İçeriğindeki vitamin ve mineraller hastalıklara karşı vücut direncini ve kondisyonu artırır. Tüm yaşamsal besinleri, vitaminleri ve gerekli iz elementleri içerir. Stabilize edilmiş vitamin C hastalıklara karşı direnci arttırır. Sağlıklı gelişimi destekler ve beslenme eksikliğinden doğacak rahatsızlıkların oluşumunu önler. Yedi özel tabaka sayesinde zengin bir diyet garanti eder. 40'dan fazla seçilmiş, yüksek kaliteli meteryalden oluşur. Standart ve geniş pul tabakaları, her boy tropikal için ideal bir beslenme sağlar. Sindirimi kolaydır. Suda bulanıklık yapmaz. Yemin İçeriği: Balık ve balık ürünleri, tahıllar, maya, bitkisel protein ekstraktı, midye, karides, yengeç gibi yumuşakça ve kabuklu deniz hayvanları, yağlar, şeker, deniz yosunu, lesitin ve koruyucular. Beslenme Tavsiyesi: Günde 2 - 3 kez balıklarınızın kısa bir süre içerisinde tüketebileceği kadar, az miktarda verilmesi tavsiye edilir.

 

NEW LİFE SPECTRUM MARKA GRANUL TOP YEMLER

DİSKUS FORMULA

Tatlı su balıkları için uygundur. Hormonsuzdur. Antibakteriyeldir. 1mm. yuvarlak batan toplar halindedir. İştah kuvvetlendirici özellikliğe sahiptir. Balıklarınızı gerçek renklerinde görebileceğiniz mükkemmel bir yem

GROW

Yüksek proteinlidir. Hormonsuzdur. Büyümeyi hızlandırır.

THERA

Tatlı ve tuzlu su balıkları için uygundur. Hormonsuzdur. Antibakteriyeldir. 1mm. yuvarlak batan toplar halindedir. İştah kuvvetlendirici özellikliğine sahiptir. Balıklarınızı gerçek renklerinde görebileceğiniz mükemmel bir yem.


CİCHLİD FORMULA

Cichlidlerinizin renklerini güçlendirir, parlaklaştırır. Hormonsuzdur. Antibakteriyeldir. 1 mm. yuvarlak batan toplar halinde... İştah kuvvetlendirici özelliğe sahiptir.

Yukarı