Alman Av Terrieri

 

Temel Özellikleri

Alman Av Terrieri cesur saldırgan inatçı ve sadece efendisine karşı itaatkardır. Eğitimi iyi almasına karşılık kendisiyle iyi anlaşacak bir sahip ister.

 

Neler Yapar?

Sadece av köpeği olarak kalabilen birkaç terrierden biridir. Avı inine kadar izlemekte suda bulmakta ve getirmekte kullanılmıştır.

 

Tehlikeli yaban domuzu dahil ol*** üzere her türlü vahşi hayvana saldırmakta duraksamaz. Evleri ve arabaları korumakta başarılıdır. Efendisinden başka kimselere karşı hoşgörüsü yoktur.

 

Kökeni

Geçen yüzyılda hayvanları inlerine kadar izleyip yakalayan çeşitli İngiliz köpeklerinin çiftleştirilmesiyle elde edildi. Bu Alman terrierinin iki ayrı türü vardır. Tel tüylü ve yumuşak tüylü.

 

Familya: Terrier Diğer Adları: German Hunting Terrier German Hunt Terrier Deutscher Jagdterrier Jagdterrier Alman Av Teriyeri Rengi: Gri ya da açık tonlarla karışık siyah.Çıkış Yeri: Almanya Çıkış Tarihi: 1900'lar Orjinal İşlevi: Av köpeği tilki avı vurulan avı getirme Günümüzdeki İşlevi: Savunma-koruma köpeği av köpeği Ortalama Ömür: 10-14 yıl Kilo Erkek/Kilo Dişi: 9-10/7-9 kg

Boy Erkek/Boy Dişi: 35-45/30-40

Yukarı